Author: DİNO BUZZATİ Genre: , , ,
Rating

ISBN : 9786050812428

 

 

Gizemli bir orman, çocuksu bir yolculuk. Cinlerin olduğu, rüzgarın konuştuğu, kuşların sizlerle dertleştiği büyülü bir ortam.

Kitap içerisindeki duygular, insanlaştırılmış hayvanlar, insanların kendileriyle yaşadığı çelişkiler güzel bir şekilde bizlere sunulmuş. Çocukluğun masumluğunun yavaş yavaş yok olması, sonrasında kaybolan, kaybettiğimiz çoğu şey kitaba yansıtılmış. Kitap birazcık yüzeysel bir anlatıma sahip gibi geldi bana. Çok fazla derine inilmeden, duygusallığa yer verilmeden, yazar söylemek istediğini söylemiş, anlatmak istediğini anlatmış.

Ama ne yazık ki vurucu bir etki ile “süper bir kitap bu” tepkisini veremedim. Çevreci birisi olarak bu tarz bir kitapta hele ki hayvanlar, ağaçlar, rüzgarlar konuşabiliyorsa çevresel mesajlar verilebilirdi. Ya da daha fazla olabilirdi. Gerçi kitabın yazıldığı dönemde çevresel deformasyon bu kadar olmayabilir, o da ayrı bir konu.

Ama hep söylediğim gibi, hiçbir kitap kayıp değildir.

 

Daha fazla çizim görmek için instagram sayfamıza bekleriz. 🙂

IMG_20151105_230334

Piyasa Fiyatı 14,00 TL

www.dr.com.tr   10,64  TL

www.idefix.com  10,64TL

www.kitapyurdu.com  9,80 TL

www.ilknokta.com  11,20 TL

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Leave a Reply